Week 4

Maandag 17 juli tot en met 23 juli

Ze zijn vandaag drie weken oud, wat gaat de tijd toch snel! De vierde week begint. De pups zijn vandaag wat onrustig, bij sommigen kan je de tandjes ineens zien. Het is een feestje om naar de pups te gaan, ze reageren steeds meer op je stem of op lawaai. Bijzonder hoe snel dat gaat, gisteren vond ik dat ze nog niet zo reageerden. Het blaffen van Luna vinden ze nog niet zo leuk, veel te hard! Ze maken zelf ook steeds meer kabaal, soms schrikken ze er zelf van.

Deze week ook wat knuffels in de werpkist gedaan dat is wel heel interessant. Het lopen gaat steeds beter, was het eerst nog met de hakken aan de grond, steeds meer zie je dat ze op de voetjes gaan staan. We hebben daarom ook de kist af en toe open zodat ze wat meer kunnen lopen. Eind van de week zijn we begonnen met bijvoeren, je zag dat de toename in gewicht wat afnam. Ze vinden het nog een beetje raar dat vlees met melk, de tweede keer gaat het al veel beter.

Deze week hebben we de kist open gedaan. Het plassen op de krantjes lukte de eerste keer allemaal, dat beloofd wat! Het was ook nodig om de kist te openen, een pupje vond het wel grappig om een poging te doen om eruit te klimmen.

Deze week ook pup koper bezoek gehad en allerlei andere mensen, de geurenwereld wordt steeds groter. Mirre mag af en toe snuffelen met een pup door de tralies heen. Mirre heeft het moeilijk, za krijgt minder aandacht en dat is echt wennen voor haar. Soms even wat extra aandacht voor haar (lekker in bij me in bed in de middag) We hebben ook geoefend voor relax hondjes, goed gelukt!