Week 5

Maandag 7 september, week 5 alweer! De pups worden nu echte hondjes, echt leuk om te zien. De massage maakt de hondjes zen, heel fijn vinden ze het. Ze zijn elkaar aan het ontdekken en voorwerpen zoals een bakje.

Dinsdag 8 september een relaxed dagje, de pups doen het goed. In de middag hebben we een stuk tuin afgezet zodat de pups straks buiten kunnen zijn.

Woensdag 9 september, het plassen op de krantjes gaat steeds beter…. soms lukt het nog niet helemaal. Ze krijgen twee keer per dag brokjes met melk in de trog, elke keer een feestje om te geven. Vandaag hebben we de werpkist uit de ren gehaald. De ruimte om te spelen en ontlasten is nu wat groter. Hopelijk slapen de pups en Luna vannacht lekker. Erwin heeft de life stream werkend, vanaf nu zullen we regelmatig de camera aanzetten.

Donderdag 10 september, vandaag wat bezoek ennnn voor het eerst naar buiten! Het was een aangename temperatuur, de pups vonden het in het begin spannend, daarna was de tunnel en de tent helemaal ok!

Vrijdag 11 september, vandaag weer lekker naar buiten, heerlijk in de tent en op het gras. Sommigen vonden het natte gras wat raar. Het was ook weer tijd voor ontwormen, brr wat vies is dat spul toch! In de avond kwam Luna een vogeltje brengen die ze buiten had gevonden en graag aan de pups wou brengen. Ze lagen heerlijk te slapen, dus geen belangstelling…. Het lijkt erop dat Luna wat minder melk geeft, de pups krijgen steeds meer vaste voeding, eens kijken wat dat doet qua groei.

Zaterdag 12 september in de ochtend heeft Marjet klanten, dus minder tijd voor de pups… Ze doen het goed, ze krijgen nu volledig brokjes voeding met een toetje van mama! In de middag nog knuffelbezoek. ’s Avonds als Erwin naar volleybal is lekker relaxen met de pups. Een pup houdt contact met z’n broertje door de tralies van de bench heen, zo schattig.

Zondag 13 september heerlijk relaxed dagje, is voor de baasjes ook wel goed! De jachttrainer is samen met zijn dochtertje komen kijken. Luna werd helemaal gek toen ze Bart zag, dat is toch leuk om te zien. Geniet van het moois! Ze drinken ook al goed water uit de waterbak, het liefst natuurlijk allemaal tegelijk! Luna wordt ook steeds comfortabeler bij de pups, ze was zo lief dat de pups alsmaar bleven komen. Nee zeggen is ook leren voor haar.