Week 6

En dan zijn we in week 6, ineens komt het besef dat de puppy’s al snel weer naar hun nieuwe baasjes mogen gaan. Lekker genieten van de hondjes de komende weken.

Maandag 31 juli, het is geen mooi weer, de pups kunnen dus niet lekker naar buiten zoals de vorige keer, toch proberen we het zoveel mogelijk, lekker buiten is heerlijk voor ze.

Als de pups drinken zijn ze aan het tapdansen, zo grappig om te zien.

Dinsdag 1 augustus komt de chipper van de raad van beheer langs, ze doen het beide goed, wel verschillend maar geen gedoe met de chip en de dna swap. Heerlijke hondjes zijn het. Kreeg nog een compliment voor Mirre en mij, dat we met een Friese Stabij jachtproeven lopen was wel iets om trots op te zijn! Een labrador kan iedere leek een proef mee lopen, de retrievers wordt al wat lastiger en van de staande honden is de Fries toch echt niet gemakkelijk… De namen zijn dus nu echt aan de pups toegekend, pupje 1 is Eefke en pupje 2 Elske

Woensdag avond zijn we met de pups naar Erwin z’n dochter gereden, voor het eerst in de auto dus! De start was even rommelig, de bench viel om in de auto, daarna met z’n allen in de auto. Het ging allemaal goed, Elkse vond het wat spannend, Eefke ging lekker slapen. De kippen, de haan en de geitjes waren allemaal leuk. Grappig om te zien dat ze eerst schrikken van de haan om vervolgens bij de tweede keer nauwelijks te reageren. Dat is hoe we het graag zien! Ook de kennismaking met de hond was prima, heerlijk zulke honden met elkaar. De terugweg waren ze lekker aan het slapen.

Donderdag hebben we lekker in de tuin gezeten met de pups, lekker relaxed even bijkomen van de autorit. Vrijdag was weer een visite dag, in de ochtend kwam een vriendin knuffelen, in de middag de nieuwe baasjes van een van de pups.

Zaterdag en zondag stonden in het teken van bezoek. De hele dag door nieuwe mensen jong, oud, de pups vinden het prima die aandacht. We hadden prachtig weer dus lekker veel buiten met de honden. Zelf hebben we niet veel foto’s gemaakt, maar zaterdagochtend is de hele familie op de foto gekomen. Sikke en z’n familie waren op bezoek. Henri heeft weer prachtige foto’s gemaakt.

Het tentje met de tunnels staat ook weer in de tuin, Elske durfde als eerste er doorheen, achter Mirre aan.