Week 6

En dan zijn we in week 6, ineens komt het besef dat de puppy’s al snel weer naar hun nieuwe baasjes mogen gaan. Lekker genieten van de hondjes de komende weken.

Maandag 14 september, het is een prachtige dag met een heerlijke temperatuur. De pups zijn vrijwel de hele dag buiten geweest. Soms in de zon, veelal in de schaduw. Heerlijk op de schapenvacht in de indianen tent. Genieten hoe ze steeds verder ontwikkelen. Ze rennen, maken gekke bokkensprongen en kunnen heerlijk relaxen, soms zou je willen dat je met je ogen foto’s kan maken! We zijn bezig om een voerbak te maken dat ze allemaal apart kunnen eten. Nu is het erg dringen bij de trog.

Dinsdag 15 september, de hele dag lekker buiten na de koffie dan voor de pups… De eerst pup is meer dan 2 kilo, wat groeien ze hard. Het gezamenlijk eten uit de trog is een uitdaging. Ze draaien heel grappig allemaal rond Door het vochtige weer droogt de verf erg slecht, dus de pups moeten even geduld hebben. Vanmiddag de groep verdeeld met eten, de eerste groep die moest wachten vond het niet zo leuk.

Woensdag 16-9-2020, vandaag ook weer een heerlijke dag om buiten te zijn. De pups doen het goed en zijn tevreden. Filmpje van het eten uit de trog. Het lukt bijna niet meer met z’n allen! In de avond pupkopers op bezoek, je merkt nu dat ze goed gewend zijn om in handen te komen, ze vinden de aandacht heerlijk.

Donderdag 17 september, spannende dag, met z’n allen in de auto om te wennen aan het autorijden. De pups deden het super, echt supertrots! De helft achterin de bench en de helft in de reisbench op de achterbank. Geen hondje dat heeft overgegeven, ze waren ook mooi rustig onderweg. Volgens mij had Luna de meeste stress, ze zat te trillen voor in de auto. Na een stukje was dat ook beter. De volgende nieuwe stap vandaag is de nieuwe voerboek. Een hilarische start, met een pup die zoek is… kijk maar. Maar wat een fijn gevoel dat je nu zeker weet dat de pups hun portie voer krijgen. Ik ben benieuwd naar de groei die ze nu gaan maken.

Vrijdag 18 september, vanochtend de pups een bandje om gedaan, om alvast te wennen… Dat vinden ze niet echt fijn. Kijk maar naar de video. Zelfs na een uurtje wordt er nog druk gekrabd om het bandje af te krijgen.

Zaterdag 19 en zondag 20 stond in het teken van bezoek. De hele dag door nieuwe mensen, de pups vinden het prima die aandacht. We hadden prachtig weer dus lekker veel buiten met de honden. Wij hebben niet veel foto’s gemaakt gelukkig was er wel een van bezoek die mooie foto’s maakte, Anton Stel, dank je wel. Hieronder een selectie.