Week 7

Maandag 7 augustus, vandaag 6 weken oud, voor mijn gevoel zijn ze al veel langer bij ons. Nog maar niet teveel nadenken over het vertrek, ook al doe je dat natuurlijk wel. We zijn nu druk bezig met alles organiseren, welke pup gaat naar welke familie, wanneer gaan ze weg. De foto’s van de shoot van zaterdag zijn ook binnen, wat een knapperds!!!! Je ziet ze uitgebreid onderaan de pagina. De dames wouden niet stil zitten bij mij, dus dan maar op schoot.

De pups groeien als kool, ongelofelijk wat een verschil met het vorige nest! Eefke is al meer dan 4 kilo! Deze week staat in het teken van bezoek, bezoek en nog eens bezoek. Honden, kinderen, oude mensen, van alles wat! Tussendoor proberen we ook rust te creëren voor de pups en ons zelf. Even ont-prikkelen. Deze week is altijd wat lastig voor ons, op 9 augustus 2013 is Marjet haar vader overleden. De hondjes gaan in de bench als we aan het schoonmaken zijn, zo leren ze spelenderwijs dat het normaal is zo’n dichte bench. De dames kunnen goed vechten, ze zijn aardig aan elkaar gewaagd, het verschil in gewicht maakt dan niet uit!

Op donderdag is Mirre jarig, ze is al weer drie jaar geworden, wat gaat de tijd toch snel! Hierbij een mooie foto van mama Luna en Mirre samen. Wat lijkt Mirre toch op haar papa.

Lekker botje uitproberen
Lieve Mirre en Elske, Mirre is een super lieve half zus. Zo leuk om te zien
Halsbandjes zijn rare dingen…

Op donderdag hebben we de pups laten testen, om zo nog beter de juiste match te maken. Fijn voor ons om te merken dat de resultaten onze vermoedens bevestigden!

Vrijdag was een drukke dag met een gouden randje! Onze kleinzoon Jurrien is geboren rond de middag. Aan het einde van de middag mogen we de kleine jongen in onze armen vasthouden. Zo bijzonder, zo’n klein mensje met alles erop en eraan!

Een klein kindje erbij een wondertje, vol vuur vult dagen met warmte met liefde heel erg puur

Het weekend was lekker relaxed met als afsluiter een ritje in de fietskar/buggy naar de dorpskroeg. Er zaten veel mensen op het terras, dus veel nieuwe indrukken. Tijdens het eten lagen ze lekker te slapen, de knapperds! Na het eten toen we weer op pad gingen, ze even laten plassen, ze deden het beide bijna op commando!

Hieronder de familie van de Donderesch! Zo trots op de mooie pups. Dank je wel Henri voor de prachtige foto’s van onze honden!

Eefke van de Donderesch

Elske van de Donderesch

Happy family! Stil zitten en leuk kijken was een uitdaging!