Week 8

Maandag 28 september en dan zitten we alweer in week 8, nog even genieten voordat ze straks naar hun nieuwe huisjes gaan. De hondjes maken steeds meer kabaal en de verschillen qua karakter worden duidelijker. Het zijn allemaal heerlijke hondjes…dat wordt nog wennen straks. Het eerste pupje is meer dan 3 kilo, drie anderen zijn het bijna! Vandaag ook weer ontwormt, in overleg met de dierenarts een paar dagen later. In de middag kleine kindjes op bezoek, die thuis ook hondjes hebben, mooi om te zien hoe die met pups spelen. Ook weer geluid training gedaan, grappig hoe verschillend ze reageren op verschillende instrumenten uit een orkest. Ook nog een stukje vuurwerk geluiden gedaan, dat ging ook heel goed.

Dinsdag 29 september, in de ochtend weer bezoek, de deur wordt platgelopen momenteel! Leuk en druk tegelijk. Een aantal hondjes reageerden wat op het ontwormen met diarree, dan gaat het wel heel snel met de krantjes. Gelukkig was in de middag alles weer “normaal’. Vandaag dus lekker rustig aan gedaan. In de middag nog even lekker buiten na de regen. De pupjes kijken af en toe naar binnen’bij het ronde raam.

Woensdag 30 september in de middag nestbezoek van de NVSW, Marianne van Dam. Helma was gezellig meegekomen. Het was alweer mooi weer om buiten te zijn, wat een geluk toch elke keer! De hondjes hebben weer een halsbandje om gehad, langzaam went het, al blijft het grappig die krabbende pootjes! De algemene indruk: Hele leuke pups, vrij en alert en fijne knuffel pups. Daar zijn we erg blij mee!!! Hieronder een korte impressie.

Donderdag 1 oktober, weinig bijzondere dingen gedaan, een relax dagje voor de pups. In de avond nog maar eens de livestream aangehad.

Vrijdag 2 oktober, de laatste dag dat ze er allemaal nog zijn! Echt een dag om lekker te genieten, de laatste administratieve dingen gereed maken en de tasjes die ze meekrijgen klaar zetten. Het dweilen vinden de pups errug leuk om te volgen in de ochtend.

In de middag en avond lekker genieten van de hondjes, de drie die vertrekken nog wat extra aandacht gegeven!

Zaterdag 3 oktober, daar gaan ze… drie pupjes, Metta (Nora), Mira (Afke) en Mink zijn naar hun nieuwe baasjes verhuisd. Nog even snel op de foto met de lieverds!

En toen waren er nog zeven! Een heel andere ervaring, meer ruimte en minder poep! Het was even zoeken naar het voer.

’s Avonds even weer knuffel time met de drie die morgen vertrekken. Echt zin hadden ze niet, lekker slapen was veel leuker!

Zondag 4 oktober, In de ochtend met 7 is het veel overzichtelijker, bijzondere ervaring!

De laatste keer wegen in het kistje voor de drie vertrekkende hondjes om vast te leggen hoe zwaar ze de deur uit zijn gegaan. Het blijft een uitdaging om het goed af te lezen met die nooit stil zittende hondjes!

Om negen uur stonden de eerste nieuwe baasjes alweer voor de deur! Achtereenvolgens zijn Manno (Vigo), Minne (Joep) en Melle (Duuk) naar hun nieuwe huisje vertrokken. En toen waren er nog vier, rare gewaarwording, heeeel veeel ruimte in de kamerren.

In de avond weer een knuffelpartij met de pups die maandag weg gaan.

Omdat Mirre alleen blijft morgen nu alvast wat foto’s van ons meisje!