Week 9

De pups zijn acht weken oud! Wat en zijn bijna uitgevlogen. Wat gaat de tijd toch snel voorbij!

In de ochtend gaan de laatste drie naar hun nieuwe huisje. Nog wat foto’s van de laatste ochtend. Menno zit apart in de bench omdat hij als eerste vertrekt en geen eten krijgt om de kans dat hij ziek wordt zo klein mogelijk te houden.

Achtereenvolgens vertrekken Menno, Molle (Dexx) en Maike (Silke) in de ochtend! De eerstgeborene blijft het langst. Op Mirre na dan he!

En dan zijn er nog twee! Luna en Mirre mogen aan elkaar wennen en wij ook!

We merken dat we toch wel heel moe zijn en gunnen onszelf nog een gemakkelijke nacht. Luna en Mirre gaan samen in de ren en slapen als een roos de hele nacht. En mocht er een plasje komen, dan kan dat gewoon op de krant.

Hierbij nog wat foto’s gedurende de week. Samen in de mand is wel favoriet! Het lijkt zo lief, maar ze kunnen ook flink vechten! Gelukkig wordt het wel steeds korter. De wereld wordt steeds groter! Op zaterdag mee in de weide om de afrastering voor de paarden gereed maken. Waarom zou ik de hele grote mand gebruiken, dat is toch niet nodig, om een bochtje kan het toch ook?

We staan ’s nachts op om Mirre en plas te laten doen, dat gaat goed. Alleen wij zijn wel erg moe daarvan…

Op zondag moesten we helaas pupje Melle ophalen bij zijn nieuwe baasjes. Gelukkig hebben we met behulp van Helma Schildmeijer en Marianne van Dam snel een nieuw huisje voor Melle gevonden. Melle gaat in het vervolg Sep heten. Wij hebben Melle opgehaald en naar zijn nieuwe huisje gebracht. De dames zijn de hele dag bij Helma en Henri geweest. Dat was een vermoeiende dag voor zowel ons als de honden, maar wel lekker slapen na zo’n dag. Met als gevolg dat we allemaal lekker de hele nacht door hebben geslapen!